Att lyssna på musik har många positiva hälsofördelar då det faktiskt stärker vårat immunförsvar och minskar oro. Det väcker även positiva känslor inom oss och minskar vårt stresshormon, kortisol. Många känner även att de presterar bättre när de lyssnar på musik de tycker om och en del känner sig mer motiverade.

Bli inte utan musik

Du är på väg till gymmet när du märker att du inte har mycket mobildata kvar eller så ska du kanske ut på en långpromenad där det är dålig mobiltäckning. Oavsett vad du ska göra så är det tråkigt att helt plötsligt inte kunna lyssna på musiken i din telefon. För att undvika dessa och liknande situationer så är ett bra tips att ladda ned din musik.

På så sätt har du alltid tillgång till dina favoritartister även om du inte har tillgång till internet. Vill du få ut det mesta av din musikstund så görs det bäst med ett par bra hörlurar. Luta dig tillbaka i favoritfåtöljen eller ge dig ut i löpspåret och njut av din musikstund, utan att tänka på om din mobildata räcker till.

Ladda din mobil

Se också till att din mobil är laddad så du kan lyssna på din favoritmusik. Klicka här för att se vilken laddare som passar bäst till din mobil. Du kan med fördel köpa ett extra batteripack, en så kallad power bank som gör att du kan ladda din telefon utan tillgång till strömuttag. Även din power bank behöver laddas innan du ger dig av.